Policies & Procedures
방침과 절차
A well written policy and procedures manual will inform staff and guests on acceptable practice
and culture of responsible service of alcohol.
잘 정리된 방침과 절차의 지침서는 스태프와 고객에게 어떤 행동이 받아들여질수 있는지를 알려준다.
The policy should be clear, positive and easy to update.
그 지침서는 분명하고 적극적이며 촤산버젼으로 개정되기 쉬워야 합니다.
The Polices should be reviewed with staff/volunteers and posted in a visible place.
지침서는 스태프와 자원봉사자에게 숙지되어야 하며, 눈에 잘띄는 장소에 게시되어야 한다.
policy 정책, 방침
procedures 절차
manual 설명서
inform 정보를 주다staff and guests on acceptable practice
and culture of responsible
acceptable 방아들일수 있는
responsible 책임있는positive 적극적 update 최신으로 개정하다 reviewed 검토됨, 숙지됨 posted 붙여자다, 게시되다 |
The policies should include things like:
지침서에는 다음과 같은 것이 포함돼 있어야 한다.
Guidelines on how to deal with aggressive, unruly and intoxicated guests
공격적이고 무례하며 술에 취한 고객을 어떻게 처리해야 하는 안내지침
Not allowing staff/volunteers to drink on the job
스태프와 자원봉사자가 업무중 술을 마시지 못하게 함
Ensuring that staff/volunteers are of legal age to serve alcohol and are trained to deal with difficult situations
스태프와 자원봉사자가 법적으로 술을 제공할수 있는 나이인지 확실히 하고 어려운 상황을 잘 대처할수 있도록 교육받았는지 확실해 둠
Providing for adequate guest-to-staff ratio - have enough staff on duty to ensure the safety of your customers
고객과 스태프의 적절한 비율 - 고객에 대한 안전을 확보하기위해 충분한 스태프가 근무하도록 함.
Dealing with under aged guests, including how to recognize and deal with false ID
가짜 ID를 인식하고 처리하는 방법을 포함한, 미성년자 고객을 다루는법.
Guidelines 설명지침, 지도기준
deal with 다루다
aggressive 공격전이
unruly 무례한
on the job 일하는 중
situations 상황
Provide 마련하다, 제공하다
adequate 적절한
ratio 비율
recognize 인식하다, 알아채다
|
No comments:
Post a Comment